Fantastisk oppmøte på årets første møte

Da skriver vi 2017, og det var et fantastisk oppmøte på årets første møte. Det gleder meg å se at det hele tiden strømmer på med nye medlemmer, og det er helt tydelig at vi dekker et behov for hobbyfotografene i Sandefjord og omegn. Hovedtyngden av medlemmene er jo fra Sandefjord, men det kommer hele tiden nye medlemmer fra resten av fylket også.

Programmet for våren er allerede satt, og vi har mange spennende aktiviteter som kommer. Nytt av året er også samarbeidet med Tønsberg Kameraklubb. Vi deler mange av medlemmene, og derfor er det også naturlig at vi samkjører litt aktiviteter. Turkommiteén  består nå derfor av to representanter fra VFK, og to representanter fra TKK. Det er også en pågående dialog med Grenland Fotoklubb i forhold til et aktivititetssamarbeid. Jeg er stolt over hva vi har klart å få til på så kort tid, og gleder meg til fortsettelsen.

Finn-b.