Ut på tur – «fotoglede for alle»!

Mølen – Fotografert med mobil – iPhone 5s

Søndag 15.01.17 hadde vi årets første fototur, denne gangen sammen med Tønsberg Kameraklubb. Målet var Mølen i Brunlanes. Været var strålende, det samme var oppmøtet og humøret. Over 20 medlemmer møtte opp i finværet. Litt surt og kaldt, men med rett bekledning, varm drikke på termosen og fyr i grillen ble det svært så koselig.

Mottoet for Vestfold Fotoklubb er «Fotoglede for alle». Meningen og ideen er at det skal være interessen for fotograferingen som skal være i fokus, og ikke hva slags utstyr man fotograferer med. Dette betyr at terskelen for å komme igang med fotografering, være medlem i en klubb, samt lære mye nytt innen emnet foto skal være lav for alle.

Det holder faktisk i bøtter og spann dersom du bare har et mobilkamera. Noen begrensninger vil det selvfølgelig være sammenlignet med et speilreflekskamera, men gleden og utfordringene veier opp for dette.

Med klubbens motto i bakhodet, dro jeg på fototur til Mølen med kun mobilen i den ene lomma, og et ministativ med mobilholder i den andre lomma. Resultatene kan dere se her. Bildene er fotografert med en tillårskommen iPhone 5s. Det er altså ingen unnskyldning for å ikke være med i en fotoklubb, eller dra på fototur selv om du bare har en telefon du kan fotografere med…… FOTOGLEDE FOR ALLE!

Mølen – Fotografert med mobil – iPhone 5s
Mølen – Grilling må til på tur 🙂 – Fotografert med mobil – iPhone 5s