Årsmøte hos Vestfold Fotoklubb

Den 6. Mars avholdt vi årsmøte i Vestfold Fotoklubb. Det var flott å se at så mange deltok på dette møtet, og vi var rett i overkant av 30 medlemmer tilstede.

Valg av nye medlemmer til styret og andre verv gikk som en drøm, og vi satser på mye spennende aktiviteter fremover.

Etter årsmøtet fortsatte vi med «vanlig» klubbkveld. Det nye systemet for stemming på nett har fungert helt upåklagelig, og de fleste medlemmene satte pris på at vi nå hadde bedre tid til å gjennomgå hvert enkelt innsendte bilde.

Kvelden ble avsluttet med et bildekåseri av Otto Ågesen. Otto viste mange flotte bilder han har tatt gjennom en lang periode som fotograf. Flott gjennomført!

Tusen takk til alle fremmøtte!

Finn-b