Bli med på fotokurs

Fotokurs-Slider

Vestfold Fotoklubb arrangerer fotokurs for nybegynnere helgen 6-7 Februar 2016. Kurset er beregnet for deg som vil lære å bruke funksjonene på kameraet. Kurset er lagt opp med både teoretisk og praktisk del.

Kurset er gratis for medlemmene, og for de som ennå ikke er medlem av Vestfold Fotoklubb så koster kurset det samme som medlemsavgiften, kr. 550,-. Dette er da for 2 dagers fotokurs, 1 års medlemskap i Vestfold Fotoklubb, 1 års medlemskap i NSFF (Norsk Selskap For Fotografi). I tillegg får all deltagere elektronisk kursbok i PDF format.

Har du lyst til delta på kurs med oss? Klikk her for påmelding…..

Fotokurs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.