Klubbmøte 08.02.2016

Det var et fantastisk oppmøte i kveld, og totalt var vi ca 30 mennesker. Moro å se at klubben trekker til seg nye medlemmer.

På dagens møte hadde vi vår første klubbkonkurranse, kveldens bilde. Dette kan nok finpusses litt, men arrangementet fungerte godt tatt i betraktning at dette var «ilddåpen».
Det ble kåret et vinnerbilde, samt andre og tredjeplass. Alle bildene fra kvelden konkurransen kan sees her..

Etter en pause med kake og kaffe hadde vi et foredrag/miniworkshop med lange eksponeringer som tema. Her var det visning av teknikker, demonstrasjoner på hvordan man regner ut lukkertider, samt et eksperiment helt til slutt.

Ideen var å prøve å «viske» ut menneskene i rommet ved å fotografere med 30 sekunder lukkertid mens menneskene beveget seg i rommet. Vi var nok litt for mange på litt for liten plass, men det ble et morsomt bilde. Kanskje noe som kan kvalifisere for åndenes makt.

LE-Eksperiment

Takk til medlemmer og styret for et vellykket og hyggelig møte.